Overflaten på kobberdelene er rustet, hvordan skal den rengjøres?

I prosessen med industriell prosessering lagres arbeidsstykker av kobber og kobberlegeringer som messing, rødt kobber og bronse i lang tid, og kobberrust vil vises på overflaten.Kobberrust på overflaten av kobberdeler vil påvirke kvaliteten, utseendet og prisen på produktet.Kobberdeler med alvorlig korrosjon kan kun kasseres.Så, overflaten av kobberdelene er rustet, hvordan skal den rengjøres?

Kobberrustfjerner er et vannbasert industrielt rengjøringsmiddel, som har fordelene med lav flyktighet, ingen tungmetallelementer, ingen sterke etsende syrer, god miljøytelse og rask rustfjerning.I prosessen med kobberoverflatebehandling bestemmer kvaliteten på kobberavrustningsprosessen kvaliteten på de ferdige kobberdelene.Derfor er hvert trinn i kobberfjerningsprosessen svært viktig.

2121

Generelt inkluderer prosessen med fjerning av kobberrust avfetting, rustfjerning, passiveringsbeskyttelse og så videre.

Avfetting av kobberdeler:

I kobberavrustingsprosessen bestemmer kvaliteten på avfettingsprosessen kvaliteten på avrustingsprosessen og kvaliteten på den påfølgende overflatebehandlingen.Derfor må avfettingsprosessen tas hensyn til.Legg kobberdelene som skal vaskes i det forberedte miljøvennlige kobberavfettingsbadet og bløtlegg i noen minutter.Bløtleggingstiden avhenger av oljeflekken på overflaten av kobberdelene.

For tiden kan det miljøvennlige kobberavfettingsmidlet tilpasse seg overflatebehandlingen og avfettingsprosessen i polering, sverting, strømløs plettering, galvanisering og andre prosesser av kobber- og kobberlegeringsarbeidsstykker.

Rustfjerning av kobberdeler:

Legg kobberdelene etter avfetting og vannvask i det forberedte miljøvennlige kobberrustfjernerbadet, og bløtlegg og rengjør dem.Tiden for bløtlegging og rengjøring avhenger av overflateforholdene til kobberdelene.

Kobberrustfjerner Etter mer enn ti år med teknologiske gjennombrudd har den nåværende kobberrustfjerneren fordelene med sterk rustfjerningsevne, rask rustfjerningshastighet og god miljøvernytelse.

Til slutt kan kobberdelene holdes rustfrie i lang tid etter å ha blitt passivisert av en kobberpassivator.


Innleggstid: Jun-08-2023