Средство за чистење на метали
Средство за отстранување на 'рѓа
Решение за пасивација
Раствор за електролитичко полирање

Нашите сертификати

10015 година
10016 година
10019 година
10017 година
10018 година
10020
10021
10012
10023
10022
10013 година
10014 година
10008
10009
10010
10011

Стабилност на производот и квалитетна услуга!

Ние сме еден од најголемите производители

За нас

EST Chemical Group располага со комплетен систем за управување со квалитет, вклучувајќи 7 подружници и фабрика со вкупна површина од 20000 квадратни метри, повеќе од 200 вработени и модерна интелигентна производна линија со годишен капацитет од 8000 тони.

 

 

 • sy-01

Вистински факти

 • Површина на подот

  Работилница 80000 m²

  Површина на подот

 • Вистински факти

  Деловен простор 20000 m²

  Вистински факти

 • Годишно производство

  10000+ тони

  Годишно производство

 • персоналот

  200+ луѓе

  персоналот

истакнати производи