Agjent për pastrimin e metaleve
Agjent për heqjen e ndryshkut
Zgjidhja e pasivimit
Zgjidhje lustruese elektrolitike

Certifikatat tona

10015
10016
10019
10017
10018
10020
10021
10012
10023
10022
10013
10014
10008
10009
10010
10011

Stabiliteti i produktit dhe shërbimi cilësor!

Ne jemi një nga prodhuesit më të mëdhenj

Rreth Nesh

EST Chemical Group ka një sistem të plotë të menaxhimit të cilësisë duke përfshirë 7 filiale dhe fabrika me sipërfaqe totale prej 20000 metrash katrorë, më shumë se 200 punonjës dhe një linjë moderne inteligjente prodhimi me një kapacitet vjetor prej 8000 ton.

 

 

 • sy-01

Fakte reale

 • Sipërfaqja e dyshemesë

  Punishte 80000 m²

  Sipërfaqja e dyshemesë

 • Fakte reale

  Sipërfaqja e zyrës 20000 m²

  Fakte reale

 • Prodhimi vjetor

  10000+ ton

  Prodhimi vjetor

 • stafit

  200+ njerëz

  stafit

produktet e paraqitura